JOEY THE PASSİON MISIR TANRI KARTLARI YAMASI

JOEY THE PASSİON MISIR TANRI KARTLARI YAMASI

Mesajgönderen beyaz.kurt » Pzr Haz 20, 2010 8:21 pm

Bu yamayı bi ispanyol sitesinde buldum.yamayı bulmam 2 saatimi aldı
siteye üye olmakta çok zor ama sonunda üye oldum linki aldım
oyunun menüsü ispanyolca oluyor ama merak etmeyin kaybolmazsınız
Yamanın kurulumuna gelince indirdiğiniz dosyadan çıkan data.dat dosyasını oyunun kurulu olduğu dosyaya atın çıkan soruya evet deyin.Virüs yoktur.Ben şu anda kullanıyorum süper bir şey. Oyunun zemini değişir. Onu da söyleyeyim. Ama bence mısır tanrı kartları için değer...

İşte Link:

http://www.sendspace.com/file/0xnji1

Not:Alıntıdır.

TANRI KARTLARININ ÖZELLİKLERİ:

TANRI KARTLARININ DİĞER KARTLARIN ÖZEL YETENEKLERİNİ ALMIŞ DURUMDA.

RA'NIN ÖZELLİĞİNİ ALDIĞI KART 950 SALDIRI PUANI VAR.YETENEĞİ DE YAZI TURA ATIYORSUN BİLİRSEN SALDIRI PUANI 2 KATINA ÇIKIYOR BİLEMEZSEN YARIYA İNİYOR. AMA RA'NIN KANATLI EJDERHASINI 2 CANAVAR FEDA EDEREK ÇAĞRIYORSUN VE SABİT 4000/4000 PUANI VAR. AYNI YETENEK DE ONDA DA VAR. YANİ YAZI-TURA'YI BİLİRSEN RA'NIN CANI 1 TURLUK 8000 OLUYOR. BUDA RAKİBİNİ DOĞRUDAN ÖLDÜRMEK İÇİN FAZLA BİLE.

SLİFER'İN DE 3500/4000 SABİT CAN PUANI VAR VE YİNE 2 CANAVAR FEDA EDİLİYOR. MUKA MUKA'NIN YETENEĞİ İLE AYNI. YANİ ELİNDEKİ HER KART İÇİN 300 SALDIRI-SAVUNMA PUANI KAZANIYOR. MESELA ELİNDE 5 KART VARSA BU +1500 SALDIRI-SAVUNMA PUANI EDER,5000 SALDIRI OLUR.

OBELİSK İÇİN İSE YİNE 2 CANAVAR FEDA EDİLİYOR. 4000/4000 PUAN SABİT. YETENEĞİ İSE SAHADAN BİR CANAVAR FEDA EDERSEN BİR TURLUĞUNA OBELİSK +700 SALDIRI PUANI KAZANIYOR. BU YETENEK DE BAŞKA BİR CANAVARIN YETENEĞİNDEN ALINMIŞ.

BÜTÜN YETENEKLER BAŞKA BİR CANAVARDAN ALINMIŞ OLABİLİR. AMA İNANIN BUNLARDA ONLARDA DURDUĞUNDAN DAHA GÜÇLÜ DURUYOR. (ÖZELLİKLE RA'NIN KANATLI EJDERHASINDA) ;)
Kullanıcı avatarı
beyaz.kurt
Yeni üye
Yeni üye

Dön Geri Dönüşüm Kutusu

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir